Εάν θέλετε να με βρείτε, επισκεφτείτε το iFeed.gr!!!

Προσθήκη κειμένου πάνω σε είκονα

Επειδή μ'αρέσει να βοηθάω και ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ μέχρι τώρα με τους υπολογιστές και αποφάσισαν να ασχοληθούν τώρα ή χρειάστηκαν κάτι και αναγκαστικά πρέπει να το κάνουν μόνοι τους,για αυτό το λόγο γράφω και την σημερινή μου ανάρτηση,η οποία για πολλούς θα φανεί πολύ απλή εώς και γελοία,αλλά για άλλους θα φανεί χρήσιμη και θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν κάτι που δεν είχαν ξανακάνει μέχρι τότε.



Το θέμα λοιπόν της ανάρτησης,είναι το πως μπορείς να προσθέσεις κάποιο σχόλιο ή οτιδήποτε θες να γράψεις πάνω σε μία εικόνα.Το μόνο που θα χρειαστούμε,είναι το πρόγραμμα της ζωγραφικής το οποίο υπάρχει σε όλους τους υπολογιστές από μόνο του μιας και είναι ένα από τα βασικά προγράμματα των windows.


Λοιπόν η διαδικασία έχει ως εξής:
Αρχικά ανοίγουμε το πρόγραμμα της ζωγραφικής και πηγαίνουμε στην γραμμή του μενού και πατάμε επεξεργασία και "επικόλληση από...",όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί.




Στην συνέχεια βρίσκουμε την εικόνα που θέλουμε να επεξεργαστούμε και πατάμε "Άνοιγμα".




Τώρα το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να πατήσουμε από τα εργαλεία που βρίσκονται αριστερά,το κουμπί με το γράμμα Α ή αλλιώς την επιλογή κείμενο(1) όπως θα παρατηρήσετε ότι γράφει εάν περάσετε τον δείκτη του ποντικιού σας από πάνω,και να επιλέξετε να μείνει το χρώμα της εικόνας(2) όπως είναι στο σημείο που θα γράψετε.


Γράψτε ότι θέλετε μέσα στο πλαίσιο που θα επιλέξετε μόλις πατήσετε το A και στην συνέχεια πατήστε από το μενού "Αρχείο" και "Αποθήκευση".



Αυτό ήταν! Εάν χρειαστεί κανείς βοήθεια ας το πει παρακάτω.


15 σχόλια:

  • ενδιαφερων!

  • χρησιμο αρθρο.Σ'ευχαριστω

  • Πως θα επιλέξω γραμματοσειρά και μέγεθος γραμμάτων;
    Ευχαριστώ

  • Στο πλαίσιο που θα έχεις επιλέξει για να γράψεις το κείμενο σου,θα πατήσεις δεξί click και μετά στην επιλογή "Γραμμή Εργαλείων Κειμένου".

    Θα επιλέξεις("μαυρίσεις") το κείμενο,και μετά θα δοκιμάσεις τις γραμματοσειρές και το μέγεθος,ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

    Ελπίζω να σε βοήθησα.Εάν δεν κατάλαβες κάτι,πες μου να ξαναπροσπαθήσω. :)

  • Θαυμάσια.
    Χίλια ευχαριστώ.
    Φιλάκια
    Ελίζα η ανίδεη

  • Ελίζα δεν είσαι ανίδεη,απλά δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με το αντικείμενο.
    Χαίρομαι που βοήθησα.

  • Oλα πήγαν μια χαρά. Το κείμενο γραφτηκε και η εικόνα αποθηκεύτηκε στον σκληρό. Ομως όταν θέλησα να την στείλω με mail ενώ έκανα αντιγραφή και επικόλληση, δεν κατάφερα τίποτα. Μήπως υπάρχει καμιά ιδέα πως να το κάνω;
    Χιλια ευχαριστώ για το ξελάσπωμα

  • Έχεις δίκιο,με συγχωρείς,ήταν μία παράληψη μου.

    Όταν πατάς "αποθήκευση ως" και βάζεις το όνομα του αρχείου,έχει από κάτω μία επιλογή για τον τύπο με τον οποίο θα εξάγεις το αρχείο σου στον υπολογιστή.Εάν θες να το στείλεις ή να το ανεβάσεις κάπου θα πρέπει να βάλεις την κατάληξη .png ή .gif,ή οποιαδήποτε άλλη θες,εκτός από .bmp.

    Πάτα λοιπόν στο αρχείο σου δεξί κλικ,"επεξεργασία" και μετά "αποθήκευση ως" από το μενού,και κάνε όσα σου είπα παραπάνω.

    Περιμένω απάντηση σου,για να δω εάν βοήθησα αυτή την φορά.

  • Λυπάμαι.....
    Δεν δούλεψε αυτή τη φορά αν και το δοκίμασα σε πολλές εικονες

  • Δοκίμασε να ανεβάσεις το αρχείο σου εδώ: http://www.pictureresize.org/online-images-converter.html

    Πάτα εκεί που λέει αναζήτηση,βάλε το αρχείο σου και μετά αφού επιλέξεις σε τι είδους εικόνα θες να είναι,πάτα το convert now!

  • Προσωπικά εγώ, σ' ευχαριστώ πολύ γιατί μου έλυσες μία απορία που είχα.Ηθελα να γράφω το όνομά μου στις φωτό που αναρτώ και δεν ήξερα πως.Να είσαι καλά.

  • Χαίρομαι που κατάφερα να λύσω την απορία σου. :)

  • προσπαθω και ακολουθω τα βηματα αλλα τζιφος..χρησιμοποιω τη ζωγραφικη αλλα ειτε τα γραμματα ειναι πολύ μικρα ειτε μου μικραινει τη φωτγραφια στο 1/4 της εικονας. και η γραμματοσειρα που θελω δεν μπαινει..

  • καταπληκτικη η προδφορά σου.
    Μπορεις να μου πεις πως μπορω για παραδειγμα σε μια εικονα να αλλάξω ενα προσωπο ,κατι δηλαδη σαν κι αυτα που κανει το Ποντικι (εφημεριδα) για να κανω χιουμοριστικες εικόνες;

  • Τόσο απλό και δεν το 'ξερα. Ευχαριστώ από καρδιάς. Με βοήθησες πολύ!!! :)

Διαφημίσεις




AdBanner Exchange